LEHDISTÖTIEDOTE 8.8.2018

Välimerellä interiöörejä luova Zoco Home sisustaa nyt Suomessakin

Ainutlaatuisia hotelli- ja ravintolasisustuksia Espanjan, Italian ja Kreikan rantakohteisiin suunnitellut Zoco Home laajentaa palvelutarjontaansa Suomeen. Johanna Weckströmin yritys on tullut tunnetuksi suosittujen Nikki Beach Clubien visuaalisen ilmeen toteuttajana.
 
Zoco Homen etnis-skandinaavinen kädenjälki näkyy jo Ibizan, Mallorcan ja Marbellan Nikki Beach Clubeissa. Uusin sisustusnäyte on Sardinian Porto Cervoon juuri avatun Beach Clubin interiööri. Myös Kreikan saarilla Zoco Home on ollut mukana sisustamassa Scorpios Beach Clubia sekä San Giorgio- ja Casacook-hotelleja.
 
–Zoco Homen sisustustyyli ja tuotteet ammentavat inspiraationsa eri puolilta maailmaa. Ihastun matkoillani kauniisiin esineisiin ja tarinoihin niiden takana. Etenkin Pohjois-Afrikasta ja Indonesiasta löytämäni vintage-esineet ovat kiinteä osa luonnonmateriaaleihin perustuvia sisustuksiamme, joissa etnistä tunnelmaa maustaa skandinaavinen puhtaus.
 
Zoco Home teettää yksilöllisiä sisustuksia myös mittatilaustyönä. Omaleimainen kädenjälki projekteissa ja tuotteissa, samoin kuin asiakkaan pienimpienkin toiveiden toteuttaminen on tuonut vuonna 2012 perustetulle yritykselle kansainvälistä mainetta. Nyt sisustuspalvelu laajenee Suomeen ja ensimmäiset projektit ovat jo työn alla.
 
–Meillä on kontakteja ympäri maailmaa, joten suunnittelemme ja toteutamme projektit usein yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa. Mutta tarvittaessa luomme koko interiöörin itsenäisesti alusta loppuun, Weckström sanoo.
 
Ravintoloiden, kahviloiden, hotellien, loungejen ja rantaklubien ohella Zoco Home sisustaa koteja ja huviloita. Etnis-skandinaavinen tyyli on jo noteerattu useissa sisustus- ja lifestyle-lehdissä. Yrityksen sisustustuotteita myyvät Zoco Home -verkkokauppa sekä nimikkoliike Espanjan Mijasissa.
 
–Zoco Homessa vahva visuaalinen näkemys yhdistyy rautaiseen ammattitaitoon, ja projektit pysyvät aina aikatauluissa. Olen hyvin tyytyväinen Nikki Beach -yhteistyöhömme ja odotan jo seuraavaa yhteistä projektiamme, kiittelee Nikki Beach Worldwiden uusista ravintoloista vastaava johtaja Gretel Kutan.

Lisätietoja: www.zocohome.com